ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" в разі дозволу з боку Антимонопольного комітету України (АМКУ) буде продано покупцю як цілісний майновий комплекс.

Про це пише агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на в прес-службу підприємства.

За даними прес-служби, ТОВ "Буд-Реновація" є товариством, єдиним власником якого є ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському", і тому підлягає відчуженню разом із ним".

Крім того, завершується повернення (зворотний викуп) ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" земельної ділянки біля вокзалу. Завод буде продано як єдиний комплекс, повідомили в прес-службі.

"Угода має прозорий характер, її супроводжує всесвітньо відома аудиторська компанія Ernst&Young. Група ТАС як потенційний покупець публічно підтвердила свої наміри, що свідчить про високий рівень довіри між учасниками майбутньої угоди та про взаємну відповідальність щодо своїх зобов'язань", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше деякі ЗМІ поширили інформацію про відчуження майна заводу "Кузня на Рибальському" на користь ТОВ "Буд-Реновація".