На днях соціальні мережі буквально вибухнули, коли користувачка Ольга Данилова виклала відеоролик, зроблений у столичному ТРЦ: в локшина-барі Noodle Doodle їй видали звичайний рознос із вкладишем, такі є у будь-якому фастфуді. Перегорнувши листок, дівчина, а разом з нею і соцмережі, мали задоволення спостерігати прилиплих тарганів та личинки. Кілька рудих тварюк навіть бадьоро ворушили лапками.

Автор відео віднесла рознос на касу і показала його співробітниці, запитавши, як йдуть справи з іншими. Дівчина відповіла шикарне "я не знаю". До речі, і не дізналася потім, оскільки перевіряти інші розноси чи то посоромилася, чи то побоялася.

Сюрприз в одному кафе

Geplaatst door Знай.ua op Donderdag 27 september 2018

Запис моментально став вірусним, користувачів розлютило, що у закладах громадського харчування допускають антисанітарію такого рівня. Багато хто вимагає закрити заклад на дезінсекцію і оштрафувати власників на кілька сотень тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Telegram-каналі ХК опублікували фотографії зі столичного мережевого супермаркету Ашан. На фото видно два цінника на один і той самий товар, а саме на біле сухе вино. Один з цінників свідчить, що алкогольний напій коштує 111 гривень, а на другому написана ціна 89 гривень. Тобто різниця складає цілих 22 гривні.

Автор фотографій Богдан Дерба стверджує, що сфотографував однаковий товар з різними цінниками на полицях, відстань між якими становить близько одного метра. Чоловік, який зняв ці цінники щиро обурений тим, що побачив в Ашані.

Нагадаємо, в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", користувачів інтернету обурив інцидент в супермаркеті, де у покупця двічі зняли з картки гроші на касі за один товар.

Також "Знай.uа" писав про брудні таємниці магазинів: чесний продавець показав, як не стати жертвою.