На сьогоднішній день київські паркувальники нагадують пережиток 90-х, адже вони продовжують збивати данину з людей

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв.

«Зізнаюся, я не знайомий з данськими пінгвінами-геями. Але зате знаю, як працюють київські паркувальники. Це така собі банда мародерів, яка якимось чином пережила 90-е і як і раніше стягує з людей данину. Вони завжди з’являються з нізвідки з простягнутою рукою. І їх ніколи немає, коли потрібно вбудуватися в щільний потік руху», – зазначив він.

Більше того, стверджує Лесєв, «ці люди, багато з яких знайомі із зоною не з чуток, наділяються практично поліцейськими функціями».

«Депутати Київради цього скликання не відрізняються особливим розумом і кмітливістю. Але з нахабством у них повний порядок. Ці пихаті пінгвіни не можуть нічого зробити в столиці з незаконними будівництвами. На це у них інспекторів чомусь немає. Але залізти в кишеню до простим автомобілістам – це завжди будь ласка», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер щоб дістатися до столиці, стверджує телеведучий, знадобиться ще більше грошей.

«Взагалі, ситуація виходить чудова. Щоб доїхати до центру столиці, а потім повернутися додому, в середньому автолюбитель в день витрачає 100-200 гривень. Дивлячись куди їхати, і дивлячись на чому він їздить. А тепер ця сума подвоюється, тому що на полювання виходять бариги з корочками дорожніх інспекторів. Але дороги залишаться такі ж розбиті. Київ як і раніше буде стояти в лютих пробках. Нових паркінгів ніхто не побудує», – уточнив він.