На згадку про Йону, який не послухався веління Господа, був викинутий в море і 3 дні провів в животі у кита, сьогодні не їдять рибу. Так-так, знаємо, кит - це не риба. Але предкам було все одно, в воді - значить риба, тому вирішили почитати цей день так. А ще сьогодні моляться святому Фоку про те, щоб захистив від пожежі і допоміг в плаванні.

День вважається поганим, наповненим злою енергетикою. слід побоюватися сильного вітру, він може не тільки дерева поламати, але і висушити ніжну шкіру. Сьогодні не можна зустрічатися з родичами коханого, день нещасливий. Тому походи в гості і оглядини краще відкласти.Але для подружжя день хороший, можна навіть відправитися до друзів на свято або застілля.

Хороша новина для тих, хто ще не зустрів свого коханого: сьогодні можливі доленосні знайомства. Тому будьте дуже уважні до знаків, які посилає вам доля. А ще день добре підійде для подорожі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Якщо ви погано себе відчуваєте або ні з того ні з сього погіршився настрій, або на вас ніхто не звертає увагу, вам потрібні березові гілки. Їх потрібно зламати кілька штук, частину поставити в вазу, а інші розламати на маленькі шматочки, покласти їх в неметалеву посудину і залити окропом. У цей відвар потрібно додати цедру трьох апельсинів і настоювати 3 години. Потім настоєм потрібно протирати обличчя або приймати з ним ванну.

Якщо у вас є знайомі знахарі, травники, не звичайні лікарі, то до них варто сходити, щоб вилікувати зубну біль або лихоманку.
Люди, які народилися в цей день, будуть цінувати і створювати красу, вони знають сенс в кольорах, добре шиють і вишивають, особливо дрібним бісером. Зазвичай діти, народжені сьогодні бувають дуже щасливі і якщо захочуть можуть всього домогтися в житті.