Колишня президент Латвії Віке-Фрейберга розповіла всю правду про владу. Потрібно вміти вислухати народ, а потім зробити правильні висновки. Діяти тільки в інтересах свого народу, інакше інший шлях може призвести до негативних наслідків.

Вона також підкреслила, що завжди необхідно вслухатися в те, що кажуть популісти. За її словами, популісти більше апелюють до емоцій, ніж до раціональності і негативних речей, ніж до позитивних. При цьому, на її думку, необхідно вслухатися в те, що говорять такі люди тому, що тільки тоді можна буде прийняти правильне рішення.

"Ми думаємо, що у нас ясна картина того, яким є світ, що добре, а що погано. З'являються люди, які не згодні. Питання в тому, з чим вони не згодні і чому? Чи можемо ми знайти золоту середину? Демократія означає, що треба шукати хоч якесь розуміння", — додала екс-президент.

Колишній президент Латвії вважає, що у жителів країни "мізки як у рептилій", що призводить до високої сприйнятливості популізму. Коли вони активізуються, чисто фізіологічно і емоційно з'являється бажання напасти або втекти, заявила Віке-Фрейберга.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Треба завжди шукати компроміс. Діяти рішуче і тоді структурні зміни в політиці підуть на благо державі. Такі життєві питання торкнулася в цьому інтерв'ю колишній президент Латвії. Чи сподобалося така заява народу Латвії? Можливо, вже перші коментарі до цієї заяви екс-глави Латвії ви знайдете в соцмережах.

"Знай.ua" раніше повідомляв: Всі на "Хвилю": українські запроданці влаштували тисняву за можливість ощасливити Путіна. Українські зірки зібралися здивувати популярний в Росії фестиваль "Нова хвиля-2018". Нагадаємо, що нещодавно цей фестиваль отримав скандальну славу у зв'язку з перенесенням його з латвійської Юрмали в місто Сочі.

"Знай.ua" писав: витівка Трампа в ООН може дорого коштувати США. Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прийняв несподіване рішення про вихід країни з Факультативного протоколу до Віденської конвенції про дипломатичні зносини про обов'язкове вирішенні спорів у Міжнародному суді ООН.