На початку нового робочого тижня важливо поцікавитися не тільки прогнозом погоди і гороскопами – існує більш дієвий спосіб уникнути помилок і обрати правильний курс дій на найближчі сім днів. Для цього достатньо звернутися до вірувань наших предків. Саме такими передбаченнями в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася відома віщунка та провидиця Світлана Калашник.


Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня)


Експерт радить на деякий час зупинитися і присвятити кожну свою дію внутрішній гармонії. Особливо варто бути обережними у питаннях здоров'я – обставини складуться так, що жертв не уникнути. У діловій сфері – найкращий момент для створення дружньої атмосфери у колективі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Кохання також не за горами, але не дивуйтеся: ви можете зустріти людину, про яку вже давно забули і не замислювалися на рахунок стосунків.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня)


Зараз вам може здатися, що життя – суцільна рутина, ні хвилини не минає без сумнівів, Світлана Калашник застерігає – це не надовго, вогник запалає у всіх сферах. Будьте уважні, можливо, несподівана поява хвороби, якою і не повинно бути виходячи з вашого віку і способу життя.

У ділових питаннях намагайтеся ставити інтереси інших людей вище за свої власні, тоді добрі вчинки повернуться сторицею. Стосунки потребуватимуть чималих сил та стриманості, будьте лояльними до другої половинки, зараз не час для сварки. Якщо вирішити конфлікт не вдається мирно, застосуйте фантазію і трішки хитрощів.


Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня)


Ви – щасливчик, удача посміхається на кожному кроці. Хіба що не ігноруйте проблеми серцево - судинної системи, можливо необхідна додаткова природна підтримка тілу. Чекайте на вигідну ділову пропозицію, яка може вимагати фізичних і матеріальних зусиль.


У коханні все складається також найкращим чином, втім не думайте говорити партнеру неправду, така тактика обернеться проти вас дуже скоро.


Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня)


Настав час допомоги іншим, згадати про безкорисливість. Цей період небезпечний для тих, хто страждає від хронічних захворювань. У справах рекомендується відкласти підписання документів, прийняття рішення.

Визнайте, що ви не досить володієте ситуацією. Обміркуйте, що в стосунках слід докласти вольові зусилля, щоб закінчити з минулим. А ще остерігайтеся особистих комплексів – вони можуть цього тижня зіграти злий жарт.


Дивіться: Міфологія давніх слов'ян


Нагадаємо, археологи знайшли справжню батьківщину скіфів і сарматів.
Як повідомляв Знай.ua, у Кіровському районі Кемерова дослідники виявили унікальні артефакти.
Також Знай.ua писав, дослідники натрапили на скарби залізного віку.