Польська поліція затримала водія мікроавтобуса Fiat Ducato, який віз на роботу сімох пасажирів - перевірка алкометром показала, що всі вони були у нетверезому стані.

Інцидент стався зранку, 9 жовтня, у місті Красник Люблінського воєводства на магістральній дорозі №19, повідомляє Польське радіо.

Водієм мікроавтобуса виявився 31-річний громадянин України, який був під впливом алкоголю, так само як його пасажири.

В крові водія виявили 0,6 проміле. Поїздку міг би продовжити один із семи пасажирів, оскільки у кожного з них були водійські права. Однак це також виявилось неможливим, оскільки всі вони перебували напідпитку.

Поліція затримала нетверезого водія. Українець відповідатиме за водіння транспортним засобом у нетверезому стані. Чоловіку загрожує до 2 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві п'яний водій маршрутного таксі протаранив іншу маршрутку, в якій перебували пасажири. ДТП призвела до сумних наслідків: два пасажири опинилися в лікарні з серйозними травмами. Винуватець зіткнення також був травмований, його забрала машина швидкої допомоги. У водія були виявлені явні ознаки алкогольного сп'яніння.

У Рівному п'яний мажор влаштував ДТП і погрожував свідкам. Син чиновника в нетверезому стані влаштував аварію, після чого почав погрожувати місцевій журналістці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом маршрутку зняли з рейсу через нетверезого водія.

Також "Знай.ua" писав, у Києві п'яний водій в'їхав у припарковане авто, а потім ще й у будівлю банку. Горе-водій заявив про те, що він "адвокат" і "легко вирішить п'янку і ДТП".