Збірна України отримає 1,5 млн євро за участь у новому турнірі УЄФА Лізі націй, а в разі перемоги у своїй групі сума преміальних подвоїться.

Про це повідомляє Союзу європейських футбольних асоціацій.

Наразі вже відомо, що УЄФА вирішив підняти премії за перемогу у новому турнірі відразу ж на 50%, що дозволить збірними заробити доволі великі гроші.

Завдяки зміни фінансових правил збірна України може заробити 1,5 млн євро. А у випадко, якщо підопічним Шевченка вдасться зайняти перше місце у групі, то призові команди подвояться, тобто збірна може заробити 3 млн. євро.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Крім того наразі вже відомо, що максимальна сума виплат ( основних та бонусних) для команд ліги А складе 4,5 млн. Для команд ліги В - 3 млн. Також відомо, що переможець Ліги націй покладе собі до кишені 6 млн євро, фіналіст 4,5, бронзовий призер 3,5.

За нескладними підрахунками, переможець Ліги націй отримає загалом 10,5 млн євро (4,5 млн за перемогу в групі та 6 млн за перемогу у фінальному матчі).

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно Євген Коноплянка в інтерв'ю УЄФА заявив, що він ставиться до Андрія Шевченка виключно як до тренера і не вважає його легендою. І ось плеймейкер Шальке 04 заявив, що його слова були неправильно інтерпретовані.

"Відверто кажучи, я злегка шокований. ЗМІ змінили акцент у словах, сказаних мною, і, відповідно, спотворили сенс. Можливо, на них вплинуло те, що я сказав, що в дитинстві вболівав за Ювентус? Але хочу підкреслити, що, безумовно, вважаю Андрія Шевченка легендою українського і світового футболу і дуже поважаю його досягнення як гравця", - зазначив футболіст.

Відповідаючи на запитання кореспондента УЄФА, я сказав, що не дивлюся на Андрія Миколайовича, як на легенду саме під час тренувального процесу та ігор, тому що сприймаю його саме як головного тренера.

"Як на мене, для робочого процесу таке сприйняття і буде доречним. Саме це я і мав на увазі і, здається, це очевидно, якщо не спотворювати контекст", – наводить слова Коноплянки Команда №1.

Нагадаємо, футбольний фанат став героєм соцмереж.

Як повідомляв "Знай.ua", Коноплянка полетів до Москви заради благородної мети.

Також "Знай.ua" писав, що Кличко разом з Льюісом і Холіфілдом завітав до дитячого центру "Місто щасливих дітей".

Фотосесія збірної в новій формі Joma