У понеділок, 15 жовтня, по всій території України буде переважати суха і сонячна погода. Стовпчики термометрів вдень покажуть до 23° тепла, але слід остерігатися слабкої геомагнітної бурі. При цьому синоптики не прогнозують опадів. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Варто відзначити, що незважаючи на «бабине літо», нічні показники температури будуть низькими — 2−6° на заході, в центрі та на сході країни. На півдні вночі обіцяють 8−10 градусів тепла. Вдень температура повітря прогріється до 17−22°, на Закарпатті — до 25°. Вітер східний та південно-східний 3−8 м/с.

Погода в Україні на 15 жовтня

прогноз погоди на 15 жовтня від Укргідрометцентру

Погода в Києві в цей день очікується тепла. Температура вночі 2−5°, вдень 18−20°.

У Львові у понеділок прогнозується сонячна погода. Вночі очікується температура повітря 2−4°, вдень повітря прогріється до 20−22° тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Одесі синоптики обіцяють сонце і ясне небо. Температура повітря вночі 8−10° за Цельсієм, вдень очікується 18−20° тепла.

Днипре опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть 3−5° тепла, вдень до 19−21° тепла.

У Харкові 15 жовтня буде справжнє «бабине літо». Вночі повітря прогріється до 3−5°, вдень 19−21°.

У Карпатах у понеділок очікується хороша погода. Температура повітря вночі 3−5°, вдень 20−22° за Цельсієм.

Також повідомляється, що геомагнітна обстановка в Україні 15 жовтня буде неспокійною. Вранці прогнозують слабку геомагнітну бурю, а після 9.00 і до кінця доби будуть відбуватися невеликі збурення.

Нагадаємо, що початок опалювального сезону не означає те, що тепло прийде в будинки киян, адже мережі вже досить довгий час не використовувалися. В тому числі це сталося через те, що була відсутня подала теплої води.

Як повідомляв портал Знай.uа, наші предки вважали, що якщо придивитися уважніше до погоди і природи на Покрову, то можна дізнатися, якою буде наступаюча зима.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики розповіли, скільки ще в Україні протримається тепла погода і коли готуватися до морозів.