У штабі Об'єднаних сил опублікували відео ліквідації російського безпілотника "Орлан-10" українським ударним вертольотом Мі-24. Рідкісні кадри операції з'явилися у Facebook прес-центру ОС.

"Екіпаж вертольота Мі-24 на практиці перевірив отримані навички боротьби з безпілотними літальними апаратами. Російський безпілотний літальний апарат „Орлан-10“ маневрував по висоті і за напрямами, але пілоти Об'єднаних сил не залишили йому шансів. Коротка черга з озброєння ударного вертольота — ворожий безпілотник падає",— йдеться в повідомленні.

Так працює авіація Об'єднаних сил!

#ООС #Операція_ОС #Авіація_Об_єднаних_Сил_в_дії Екіпаж вертольота Мі-24 на практиці перевірив здобуті навички боротьби з безпілотними літальними апаратами. Російський безпілотний літальний апарат “Орлан-10” маневрував по висоті та по напрямках, але пілоти Об'єднаних сил не залишили йому шансів. Коротка черга з озброєння ударного вертольота – ворожий безпілотник падає. Слава Україні! Рухаємось далі!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 14 oktober 2018

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще