Напередодні Дня захисника України на українські на окупованому Донбасі замайоріли жовто-блакитні прапори, на адмінбудівлях і в громдських місцях зустрічалися листівки і плакати з привітаннями.

Про це активно писали сепаратистські ЗМІ.

Так, на адмінбудівлях, поблизу ринків та зупинок громадського транспорту з'явилися плакати з привітаннями до Дня захисника України. Зокрема, в Донецьку синьо-жовті листівки помітили на будівлі адміністрації Пролетарського району міста.

У Донецьку на вулиці Пухова в каплиці Святого Апостола Іоанна Богослова вивісили український прапор, а на вулиці Університетській з'явився напис: "Слава Україні!", - констатують сепаратистські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Українські гасла також активно говорять жителі міста Дебальцеве на Донеччині.

Також проукраїнську символіку помітили і в окупованій Макіївці , зокрема на Соборній площі, площі Леніна та біля Центрального універмагу.

"Донбас – Україна" - такий напис з'явився на будинку культури міста Антрацит.