Сьогодні було обстріляно Широкіно, а позавчора там був президент Петро Порошенко, але ця новина пройшла якось буденно, хоча купа людей отримували статус УБС, не виїжджаючи далі Маріуполя, тому що навіть на Сартану і "Східний" "прилітало" регулярно і прилетіти може в будь-який час. Як передає replyua.net про це у своєму блозі пише ветеран АТО, блогер Валерій Прозапас.

Він зазначає, що для повноти картини можна нагадати, що в 25 кілометрах від Широкіно в Новоазовську знаходяться російські підрозділи, а там РСЗВ, для яких 25 км – це не відстань, подолати 25 км можна без нічого, діставши будь мирний населений пункт.

Валерій Прозапас зазначає, що, на жаль, не так багато людей це розуміє, тому небагато наших співвітчизників справедливо оцінить цей ризик і прояв справжньої поваги Головнокомандувача до свого війська. Адже 100% гарантувати безпеку президента, хай навіть з щільною охороною неможливо. Армія зараз об'єднує тих, хто не тільки на словах здатен на свідомий ризик заради захисту України. Вона об'єднує справжніх патріотів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще