Президент країни-агресора, який розпочав і проводить не одну війну у світі, заявив, що в разі ядерної агресії з боку іншої держави росіяни "як мученики потраплять в рай", а нападники "просто здохнуть".
"Агресор повинен знати: відплата неминуча, все одно він буде знищений. А ми як жертва агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть. Тому що вони навіть покаятися не встигнуть", - Заявтв Путін.

Ці слова Путіна швидко розійшлися по соцмережах викликали бурхливу реакцію у користувачів та стали приводом для безлічі жартів та фотожаб.
Деякі з них читайте і дивіться в нашій добірці.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що форум "Валдай" був створений як дискусійний клуб більше десяти років тому. Однак, з часом формат засідань сильно змінився - замість дискусій вузького кола експертів, з якими Путін сидів за довгим столом, "Валдай" перетворився на подобу прес-конференції російського президента.

Нагадаємо, Путін на засіданні клубу "Валдай" заявив, що Росія нічого не боїться і готова відповісти на ядерний удар. Він пригрозив невідомому ворогу неминучою відплатою і тим, що віртуальні "вони" – "просто здохнуть", а росіяни, як жертви і мученики, потраплять до раю.


Як повідомляв портал "Знай.ua", російський політичний експерт Андрій Піонтковський розкрив плани Путіна щодо ядерної війни.

Також "Знай.ua" писав, на засіданні клубу "Валдай" Путін заявив, що буде домовлятися з новим керівництвом України