Скоро світ накриє світова війна. Які сили будуть залучені у військові дії? Які країни візьмуть участь? Це все поки під питанням, відомо лише, що головним в цій війні буде президент Російської Федирації Володимир Володимирович Путін. Але на наш подив, Путін не стаивить головною метою знищення США. Про це повідомив російський політичний експерт Андрій Піонтковський.

Всупереч думці більшості росіян про те, що головним ворогом їхньої країни є ненависні США, президент РФ Володимир Путін не ставить своєю метою знищення США під час Четвертої світової війни, до якої готується Кремль.

"Путінська порядок денний Четвертої світової війни не ставить своєю метою знищення ненависних США, що дійсно можна було б досягти тільки ціною взаємного самогубства в ході повномасштабної ядерної війни. Ця порядок денний поки значно скромніше", — підкреслив експерт.

Він вважає, що пріоритетами Кремля сьогодні є максимальне розширення «руського світу», розпад НАТО і, нарешті, дискредитація США як гаранта безпеки Заходу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В цілому, це реванш за поразку СРСР у Третій (холодної) світовій війні, так само як Друга світова війна була для Німеччини спробою реваншу за поразку у Першій", — Піонтковський пояснив.

З своїй статті він пояснив, чим небезпечний Путін, який затіяв гібридний хрестовий похід "русского мира" проти Заходу — російський лідер страждає глибоким комплексом неповноцінності, так як чітко усвідомлює, що конкурувати із Заходом Росія не здатна ні в чому, навіть у військовій сфері.

Що насправді вдасться реалізувати Путіну у новій війні нікому невідомо. Сподіваємося, що світу вистачить сил для того, щоб не дати трапитися військовій агресії. Ми живемо в 21 столітті і війна нікому не потрібна, окрім купки зацікавлених осіб. Ми хочемо жити в мирний час.

"Знай.ua" писав по темі: "єдиний гріх": друг Путіна зізнався у масових вбивствах.

"Знай.ua" раніше повідомляв: "ніколи знову": що потрібно знати про Бабин Яр у річницю кривавої трагедії.