Українці більшу половину осені раділи теплою погоду

"Бабине літо" протрималася досить довго. У багатьох областях навіть говорили про аномальне потепління, а температура на градусниках била всі рекорди.


Тепер же синоптики повідомляють про те, що українцям варто готуватися до сезону дощів. Вже з 21 жовтня очікуються опади по всій території України. У вихідний день дощі будуть незначними, але про парасольку подбати варто. Так, нічні температури опустяться до позначки 3-8 тепла, вдень температура коливатиметься в межах 10-15 градусів. Це на заході і сході. На півдні денні показники – у межах 19 градусів. Про це попереджають в Укргідрометцентрі.

"21 жовтня в Україні мінлива хмарність. На Закарпатті, Прикарпатті, вдень і в східних областях невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°; у південних, східних та Дніпропетровській областях вночі 6-11° тепла, вдень 14-19°", - повідомляють на офіційному сайті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Вже з понеділка в східній частині країни очікуються сильні дощі. Погода буде похмурою в цих областях. В інших частинах не очікується опадів, але готуйтеся до того, що буде хмарно. Пориви вітру будуть досягати 5-10 метрів в секунду.

З 23 жовтня очікується, що нічні показники на градуснику можуть опуститися вже до 1 градуса тепла.
24-25 жовтня в Україні очікуються невеликі дощі на всій території. Цікаво, що 25 жовтня в північній частині може бути навіть мокрий сніг.

До кінця тижня заморозків не очікується. Надалі температура буде поступово знижуватися, чому передує початок зими за календарем.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що погода на 20-21 жовтня: готуйтеся до холодного вікенду.


Як повідомляв портал "Знай.иа", холод просувається все далі на схід.


"Знай.иа" писав, останній теплий день в цьому році.