Які асоціації викликає у вас слово «Дівич»? Напевно ваша уява малює вам хрестоматійного прищавого невдаху, який настільки боязкий з дівчатами, що боїться навіть обійняти за плече для селфі? Як би не так. Між іншим, прищі зійдуть, впевненість в собі з'являється після першого сексу, а обійматися непорочного хлопчика можна і навчити.

Зате американський соціолог з Університету Юти Ніколас Волфінгер, який займається дослідженням любовних відносин і сім'ї, зробив заяву про те, що чим менше партнерів було у людини, тим щасливіша вона у шлюбі.
За статистикою, опублікованою Волфінгером, щастя в сімейному житті знайшли в основному ті чоловіки, у кого була всього одна або жодної партнерки до шлюбу, і жінки, у яких не було чоловіка або був лише один партнер.

Недосвідченість, над якою так сміються в компанії друзів, стає основою для міцної і непорушної сім'ї. І справа тут зовсім не в моралі. Просто люди, які вибірково підходять до вибору партнерів, свідоміше ставляться і до сімейного життя, не даючи родині розпастися.
Крім того, «незаймані» рідше розривають стосунки. Волфінгер проаналізував статистику і дійшов висновку, що жінки, у яких до шлюбу були лише одні відносини (або їх не було зовсім), розлучаються рідше інших, в той час як ті, у кого було більше десяти сексуальних партнерів, найбільш часто подають на розлучення.

«Всупереч загальноприйнятим поданням, в сексі чим менше досвіду - тим краще, принаймні, для шлюбу», - зазначає У. Бредфорд Вілкокс, ще один соціолог з Інституту дослідження сім'ї.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Намагаючись пояснити статистику, Волфінгер заперечує зв'язок між релігійністю і міцною сім'єю. На його думку, люди, які уникають сексу до оформлення відносин, просто серйозніше ставляться до шлюбу, тому і насолоджуються їм більше. Ще одним поясненням може бути те, що незайманим «ні з чим порівняти».
«У вас могло бути багато сексуальних партнерів не тому, що ви гарні в сексі, а тому що погано справляєтеся з відносинами», - підкреслює соціолог з Мерілендського університету Філіп Коен.

Чи є шанс створити щасливу сім'ю у влюбливих людей? Дослідники стверджують, що є: в опитуванні Волфінгера 64% сказали, що у них «дуже щасливий» шлюб, і далеко не всі з них були недоторками.

Цікаво, чи залишився незайманим герой недавньої публікації Знай.ua? Вже точно ні, хоча дівчатам, напевно, було дискомфортно. Мова про актора, що володіє чоловічим достоїнством трохи менше півметра в довжину.


До невинності в різні часи і в різних культурах було ставлення різноманітне. Іноді її бережуть, як зіницю ока, іноді ні в що не ставлять. А ось молода і заповзятлива азербайджанська модель вирішила проміняти свою невинність на нерухомість і пішла на ризикований аукціон.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію молодої бразилійки, яка продала цноту за мільйон доларів щоб розплатитися з боргами сім'ї.