Стало відомо, що проти України воює сербська снайперка, яка до того моменту, як взяла зброю, мала бурхливе минуле.

Жінка має позивний "Багіра", проте насправді її звати Данієла Лазович.

Ця сербка з Горні-Мілановаца колись активно займалася спортом, була ігуменею, продавала наркотики, відсиділа у в'язниці, а потім записалася до лав проросійських бойовиків, що воюють на Донбасі.

Українські ЗМІ неодноразово писали про цю жінку, проте її особистість, деталі життя та те як вона потрапила до бойовиків на схід України, досі невідомі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що близьке до сім'ї Лазович джерело повідомило, що вона - гандболістка, яка тренувалася в Голубаці, неподалік від Туманського монастиря.

Крім того, в якийсь момент вона хотіла змінити своє віросповідання та прийняти іслам, але потім передумала і вирішила піти у монастир, де стала ігуменею Ксенією.

"Вона часто була у Белграді, хоча ніхто не знав, чому. Жінка досить часто відвідувала Косово, проте це було абсолютно секретно. Протягом певного часу її почала підозрювати поліція", - сказав співрозмовник.

Незабаром, додав він, виявили, що "монахиня Ксенія" часто вживає наркотики і торгує ними.

Через це вона була заарештована та засуджена, але після виходу з ув'язнення вона зникла безвісти.

Лазович залишила Сербію в листопаді 2014 року і вирушила на схід України, там вона приєдналася до проросійськи налаштованих бойовиків.

Нагадаємо, раніше волонтер розповіла про тортури бойовиків.

Волонтер Ірина Бойко з Полтави, яка побувала в полоні у бойовиків, розповіла про жахи полону і тортури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що бойовики наплювали на перемир'я: українці зазнають втрат.

Також "Знай.uа" писав, про те, як бойовики створюють "картинку" для фейкових новин.

На Донбасі проросійські бойовики руйнують будинки мирних жителів для створення фейкових новин для пропагандистських кремлівських ЗМІ. Таким чином ворог намагається приховати злочини, які бойовики сьогодні здійснили в Луганській області.