Мотиваційний тренер Нік Вуйчич переконаний, що на розвиток України можуть вплинути дві важливі речі - IТ-технології та підприємницький дух.

Про це він розповів під час свого візиту у Львів.

Вуйчич зустрівся з очільником Львова Андрієм Садовим, про це повідомляє прес-центр міськради.

«Є дві важливі речі, які можуть вплинути на розвиток України в майбутньому - це ІТ-технології, контент, та підприємницький дух. Якщо в Україні почнуть викладати підприємницький дух - буде розвиток та прогрес. Такий курс має бути обов'язковим до вивчення хоча б раз на рік », - розповів мотиваційний тренер.

Також Нік Вуйчич зазначив, що приїхав в Україну зі своєю командою, для того аби змнити щось у цьому світі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Україна і Польща - це країни, що мають великий потенціал, тому що тут є бажання та жага рухатися вперед. Тому я тут, я сподіваюся, що це допоможе стати по-справжньому успішними тут багатьом. Віра, сім'я, дружба, служіння - це важливо ", - сказав Нік.

У свою чергу мер Львова відреагував на такі слова тренера, зазначивши, що це справді «хороший кейс».

«Ваш приїзд - це дуже важливо для багатьох людей, які повинні повірити у власні сили», - сказав Андрій Садовий.

Мер вручив Ніку Вуйчич посвідчення позаштатного радника мера Львова з питань інклюзивної освіти та запросив до спільної роботи.

Також під час зустрічі презентували інклюзивні проекти Львова, зокрема робота навчально-реабілітаційного центру «Джерело», а також модель інклюзивної освіти незрячих дітей у Львові.

Відвідує Нік Вуйчич Україну - вшосте. Під час останнього візиту він зібрав на Хрещатику близько півмільйона осіб. Цього разу на візить відомого мотиваційного тренера очікують у трьох великих містах України: Львові, Одесі, Києві.

Нагадаємо, раніше дружина Ніка Вуйчича подарувала йому двійнят-"вуйчичків".

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, чим Україна вразила Ніка Вуйчича.

Також "Знай.uа" писав, про те, що людина-легенда Нік Вуйчич виступить на Хрещатику.