Всі закони нашої держави в один голос стверджують: жодної торгівлі з окупантами. Але, вочевидь, деякі мережі магазинів забувають яскравий і доречний лозунг: "Купуй українське". На полицях інколи можна знайти солодощі, котрі привезли прямісінько із Донецька.


На це нещодавно звернули увагу користувачі, опублікувавши фото шоколаду, який знайшли в супермаркеті на підконтрольній Україні території.


У коментарях українці жартують, що такі солодощі можуть скласти конкуренцію всім відомій фірмі, без якої не обходиться жоден супермаркет, хоча існує маса альтернатив.

Як така шоколадка потрапила до нас, ніхто не в курсі. Окрім, мабуть, дирекції самого магазину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поки що не ясно, в якій саме торговельній мережі це сталося, але марку та назву товару добре видно на фото. Швидше за все, мало хто замислювався про місто-виробника, коли купував її.


Нагадаємо, росіяни влаштували бійку у супермаркеті.

Як повідомляв Знай.ua, український супермаркет налякав клієнтів відрубаною головою
Також Знай.ua писав, у відомому супермаркеті впала стеля.