На Дніпропетровщині у Павлограді набирає оберту скандал навколо жорстокого злочину: двоє студентів напідпитку, просто заради розваги побили трьох чоловіків.

Богдан Кравченко - один із підозрюваних у побитті безпритульних

Всі троє побитих - загинули, останній з потерпілих помер в лікарні в ніч на 30 жовтня.

За інформацією місцевих ЗМІ, один з винуватців масового вбивства - син місцевої судді.

Що відбулося

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У ніч на 14 жовтня в Павлограді у Дніпропетровській області вирішили "розважитися" 19-річний місцевий студент та його 18-річний друг. За інформацією правоохоронців, обидва студенти пили спиртні напої, а потім, "відчуваючи нудьгу, вирішили розважитися, б'ючи осіб без певного місця проживання".

Студенти пішли на територію колишньої медико-санітарної частини, яка знаходиться на вул. Плосконоса, де в іншій будівлі знайшли бомжів та потім стали чіплятися до них. Хлопці почали називати себе правоохоронцями, адже один із зловмисників недавно проходив навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Молодики хотіли, аби безпритульні, повернули телефон, який нібито вони вкрали.

"Вигадана історія про крадіжку стала причиною для подальшого побиття" правоохоронцями "заляканих громадян", - повідомляє прокуратура. Хлопці завдали чоловікам численні удари ногами по тілу, "усвідомлюючи протиправність своїх дій".

Потім, за даними Павлоградського сайту 05632.com.ua, нападники вирішили підпалити побитих чоловіків. З вогню потерпілих витягнув випадковиа людина, яка стала свідком злочину.

Також за інформацією поліції Дніпропетровщини, раніше в ту ж ніч двоє зловмисників здійснили ще один злочин: побили простого перехожого.

Загалом жертвами їх кривавих дій стали троє чоловіків: один з них помер відразу на місці побиття, двоє інших від отриманих важких травм померли пізніше у лікарні.

Де зараз нападники

Обидва молодика затримані, вони заарештовані терміном на два місяці та зараз знаходяться у СІЗО міста Дніпро.

"Затриманим повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Затримані перебувають в умовах СІЗО міста Дніпро", - зазначила прес-секретар Павлоградського відділу поліції Анна Малишева.

Нагадаємо, раніше через три десятки років вдалося розгадати таємницю серійного вбивці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що вбивці, маніяки, людожери: найнебезпечніші знаки Зодіаку на думку ФБР.

Також "Знай.ua" писав, про те, що світ дізнався останню волю найвідомішого маніяка-вбивці.