У місті Ірпінь 15-річна пасажирка випала з автобуса "Богдан" під час руху.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції в Київській області.

"На перехресті водій маршрутки "Богдан", яка була повністю забита людьми,повернув ліворуч, а в цей час раптово відчинилися двері трансопртного засобу, в результаті чого пасажирка випала на дорогу та отримала тілесні ушкодження", - повідомляють правоохоронці.

Крім того, відомо, що поліцію та швидку на місце пригоди викликали випадкові свідки.

За інформацією поліцейських, у дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, її відвезли до лікарні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як аовідомляють поліцейські, відкрито кримінальне провадження за ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини дорожнього інциденту.

Нагадаємо, раніше смертельна ДТП з авто Ані Лорак: очевидці зафіксували момент фатального зіткнення.

Українська співачка Ані Лорак, яка останніми роками живе та працює в РФ, потрапила в моторошну ДТП, яка сталась у Татарстані. Очевидці зафільмували момент страшного зіткнення.

Про це стало відомо з соцмереж, де були опубліковані фото з місця пригоди.

Стало відомо, що у результаті зіткнення з вантажівкою "КамАЗ", імовірно з команди співачки, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

За повідомленнями очевидців, в КамАЗ із зображенням виконавиці на великій швидкості "влетів" автомобіль марки Toyota Сamry. Водій легковика, судячи з усього, що втратив управління, помер від отриманих травм на місці. Про стан водія великовантажам інформації в ЗМІ немає. Слідчій групі належить встановити винуватця ДТП.

Лорак страшну аварію коментувати не стала. Зараз в самому розпалі її гастрольний тур "DIVA": сьогодні вона виступає в Челябінську, а на наступний день вона дасть концерт в Єкатеринбурзі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що зріє бунт: суд відпустив мажора-винуватця смертельної ДТП.

Також "Знай.ua" писав, про те, що кривава ДТП у Харкові: суд виніс вирок водієві-вбивці.