Українська співачка Ані Лорак, яка останніми роками живе та працює в РФ, потрапила в моторошну ДТП, яка сталась у Татарстані. Очевидці зафільмували момент страшного зіткнення.

Про це стало відомо з соцмереж, де були опубліковані фото з місця пригоди.

Ані Лорак

Стало відомо, що у результаті зіткнення з вантажівкою "КамАЗ", імовірно з команди співачки, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

За повідомленнями очевидців, в КамАЗ із зображенням виконавиці на великій швидкості "влетів" автомобіль марки Toyota Сamry. Водій легковика, судячи з усього, що втратив управління, помер від отриманих травм на місці. Про стан водія великовантажам інформації в ЗМІ немає. Слідчій групі належить встановити винуватця ДТП.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

фото з соцмереж

Лорак страшну аварію коментувати не стала. Зараз в самому розпалі її гастрольний тур "DIVA": сьогодні вона виступає в Челябінську, а на наступний день вона дасть концерт в Єкатеринбурзі. Потім вона виступить перед глядачами в Тюмені, Омську і Барнаулі.

Додамо, що наразі мережа гуде через новину про розлучення Ані Лорак з її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Зявилась інформація про те, що співачка нібито почала процес розлучення тазвернулась до нотаріусів з питання своєї нерухомості.

Нагадаємо, у неділю вночі, 7 жовтня, під Києвом сталася страшна ДТП: на мотоциклі розбився відомий український політолог Дмитро Косенко. Удар був такої сили, що водія викинуло і він сильно побився. Сам байк лежав за кількасот метрів від тіла. Його пасажирка вижили, але у важкому стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Харковом розбився переповнений рейсовий автобус. В результаті серйозної ДТП постраждали люди.

Також Знай.ua писав про те, що в Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі нетвереза жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви.

Дивіться: ДТП з авто Ані Лорак, загинув водій