Днями українська співачка Ані Лорак, яка останніми роками живе і працює в Росії, постраждала унаслідок страшної ДТП.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це пише Рoliteka.

Трагедія сталась у Росії, повідомляють закордонні ЗМІ із посиланням на правоохоронців.

Стало відомо, що у результаті зіткнення з вантажівкою “КамАЗ”, імовірно з команди української співачки Ані Лорак, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Аварія сталася ще в п’ятницю, 5 жовтня, однак подробиці трагедії з’явилися через якийсь час.

31-річний водій за кермом автомобіля Toyota із невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху. Копи припускають, що чоловік хотів перегрупуватися, однак не побачив вантажівку.

В результаті сталося зіткнення лоб в лоб. ДТП сталася з вини водія іномарки, адже саме він перевищив швидкість, виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку

"До приїзду медиків і поліції водій вже не подавав ознак життя. Рятувальники допомогли витягти тіло з понівеченого авто. Вся сила удару при зіткненні з "КАМАЗом" припала на сторону водія. Зараз з’ясовуються обставини аварії", – йдеться в повідомленні.

В даний момент на місці події ведуться слідчі заходи.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження".

Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці.


Як писав раніше Знай.ua, вся Україна із хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яке була сповнена труднощів і скандалів.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нещодавно в мережі з'явилася новина, яка розставила всі крапки над "і".

Стало відомо, що Ані Лорак все ж таки зважилася подати заяву на розлучення.


Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак приїхала до "рідного" Києва для того, щоб виступити на концерті телеканалу "Інтер", який прославився своїми постійними "зрадами", і отримала на свою адресу жорсткий град критики.