Вся Україна із хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яке була сповнена труднощів і скандалів.

Нещодавно в мережі з'явилася новина, яка розставила всі крапки над "і".

Лорак

Стало відомо, що Ані Лорак все ж таки зважилася подати заяву на розлучення.

Ця новина спливла після того, як київські нотаріуси розповіли що отримали лист від імені знаменитості, в якому Лорак поінформувала їх про початок шлюборозлучного процесу і повідомила нотаріусів про те, що вони не можуть займатися її київською нерухомістю, передає PolitekA.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Однак, варто додати, що такий фінал не став несподіванкою для шанувальників співачки, адже вже давно всі були в курсі зради її чоловіка зі столичною тусовщицею Бєляєвою.

Напевно, ви помітили, що кількість зіркових розлучень в цьому році вкрай висока. Згадати хоча б Світлану Лободу, яка в 2015 році розлучилася з батьком своєї старшої дочки хореографом Андрієм Царем.

На відміну від новини про розлучення Лорак, звістка про розставання Лободи і Царя по-справжньому вразила українців: багато хто вважав їх однією з найкрасивіших пар країни і не знали, що в їхніх стосунках щось не так.

Після новини про розлучення Лобода додала:

«Андрій належав до того типу чоловіків, які не бажають керувати. Думаю, він дозволяв мені бути лідером, тому що йому просто комфортно в такому стані, а мені - в своєму ».

Вона також зазначила, що відносини почали псуватися після народження їхньої дочки, коли у них почали виникати постійні сварки на роботі: в той час Андрій був хореографом балету співачки.

За її словами:

«Ми стали більше сперечатися один з одним, ніж погоджуватися. Творчі розбіжності і конфлікти переносили в будинок, де продовжували дискутувати ... Все це тривало близько року, і ми все частіше стали жити і спати в різних кімнатах. У таких паузах ми давали один одному шанс, сподіваючись, що через тиждень все налагодиться. Я зробила перший крок, щоб врятувати наші відносини: попросила Андрія покинути мій колектив».

Однак, на відміну від Лорак, історія Лободи все ж закінчилася не так драматично: їм з чоловіком вдалося зберегти нормальні відносини навіть після розлучення.

А що ви думаєте про цю тенденцію?

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася в Київ.

Як повідомляв Znaj.ua, відома українська гумористична актриса, зірка 95 Кварталу Олена Кравець, як і всі знаменитості, любить радувати своїх шанувальників новими фото.

Також Znaj.ua писав про те, що українська співачка Настя Каменських поділилася фото з відпочинку у Флориді. Артистка відправилася в США підкорювати шоу-бізнес Америки піснею Peligroso.