Відома українська співачка Настя Каменських поділилася фото з відпочинку у Флориді. Артистка відправилася в США підкорювати шоу-бізнес Америки піснею Peligroso. Між численними інтерв'ю та презентаціями треку, співачка ніжиться на теплих пляжах у Маямі. Засмагає, відпочиває і викладає фотозвіти про відпочинок.

Нові знімки спантеличили фанатів. Справа в тому, що на нових фото Настя зовсім худа і без грудей. Куди ж подівся шикарний бюст любимої співачки? Невже весь цей час гарні груди, які привертали мільйони фанатів чоловічої статі, були неправжні? Або Каменських вдалася до хірургічного втручання по зменшенню молочних залоз? Фанати стурбовані, в коментарях інстаграма можна побачити безліч питань з цього приводу, але співачка ніяк не реагує на них. Сподіваємося, Настя зможе скоро пояснить куди пропали груди.

На своїй сторінці в Instagram артистка показала знімок, на якому позує сидячи на стільці в рожевому бікіні, демонструючи підтягнуту фігуру, і без макіяжу. Одні шанувальники відзначили худобу співачки, інші ж звернули увагу на її бюст. "Тобто цицьки, то їх немає. Не зрозуміло", "Пипець худа", "Сісі", "Ух секс", - писали передплатники.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Худоба Насті також налякала шанувальників. На здоров'я співачка не скаржиться, напевно, просто вирішили схуднути для краси.
Хорошого відпочинку Настусі. Нових творчих звершень.

"Знай.иа" також повідомляє: Нарешті зізналися: Каменських з Потапом засвітили відверті фото. вся справа в неоднозначних фото, які вони публікують в Instagram з сонячного Маямі, в американському штаті Флорида.

"Знай.иа" писав раніше: Абсолютно щаслива: Каменських знову підігріла чутки про роман з Потапом. Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Маямі разом з репером Потапом, яким давно вже приписують роман і навіть шлюб. Так, артистка в яскравому купальнику зізналася, що повністю щаслива.