Відома українська гумористична актриса, зірка 95 Кварталу Олена Кравець, як і всі знаменитості, любить радувати своїх шанувальників новими фото. Днями в Instagram Кравець з'явилося миле фото з чоловіком і двома дітьми. А як відомо, недавно Олена народила відразу двох.

Майже до самих пологів артистка активно працювала, знімалася у Кварталі і була тренером у гумористичному шоу "Ліга сміху", де її вагітність неодноразово використовували як предмет для жартів. Та й сама Олена, як пам'ятають глядачі, любила підіграти цим жартами і показувала номери, в яких грала примхливу жінку в положенні.

І так само, майже відразу після народження двійнят, Кравець повернулася до роботи. А останні фото на її сторінці свідчать про те, що чоловік зірки допомагає їй з дітками. Так, на опублікованому фото ми бачимо чоловіка зі спини, який тримає на руках двох світловолосих дітей-кульбабок.

"А можна ніяк не підписувати?", - жартівливо написала актриса біля милої фотографії. Шанувальники були в захваті від такої сімейної ідилії і почали коментувати фотографію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Пухнастики - кульбабки", "За татовою спиною, як за кам'яною стіною", "Щаслива ви, Олено, такі гарні діти", "Ясно і без слів, що це любов", "А тут і не треба зайвих слів", "Мамині кульбаби", "Пухнастики", "Чекають маму з роботи", "Це саме круте фото", "Супер", "Чудесні", "За широкою татовою спиною". – пишуть захоплені шанувальники.

Олена Кравець з чоловіком і старшою дочкою

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець прийшла на "Лігу сміху" в наряді за сотні доларів. Для зйомок "Ліги сміху" в Києві артистка вибрала наряд у бароковому стилі з мереживом від українського бренду Over the Sea. Коротке плаття молочного кольору з воланами, вартістю 7800 гривень, Олена доповнила полусапожками.

Нагадаємо, Олена Кравець показала, як виросли її двійнята.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Кравець похвалилася підстриженим малятком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець показала "хвостате" фото доньки.