Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження". Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці.

У публікації Лорак з'явився постер, на якому зображений новий склад членів журі російського пісенного шоу "Голос. Перезавантаження". Так, колегами Ані в талант-шоу стали Баста, Костянтин Меладзе та Сергій Шнуров. Треба сказати, що піарники російського телеканалу вибрали не найвдаліші фото для рекламного постера.

Відзначимо, що новий сезон шоу "Голос" стартує через тиждень після фіналу "Голосу. 60+". Прем'єра в ефірі Першого каналу під назвою "Голос. Перезавантаження" призначена на 12 жовтня.

Склад журі вже відомий. У червоних кріслах розмістяться репер Баста, Костянтин Меладзе, Ані Лорак і Сергій Шнуров. Єдина представниця прекрасної статі серед членів журі раніше брала участь як наставниця в українському "Голосі країни".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лорак приперлась в Київ і виступила на Інтері. Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram, що недавно повернулася в українську столицю. Фотографії з геолокацією Київ артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. Відомо, що скандальна знаменитість, яку в українських засобах масової інформації давно охрестили "запроданкою", приїхала в Україну заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала фотографії у відвертій сукні з глибоким декольте.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці розлючені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлючені.