У неділю вночі, 7 жовтня, під Києвом сталася страшна ДТП: на мотоциклі розбився відомий український політолог Дмитро Косенко.

Про це на своїй сторінці в повідомляє його друг, політичний експерт Кирило Молчанов.

Він розповів, що мотоцикліст їхав у бік Києва на дуже великій швидкості. Ділянка, на якому Косенко намагався повернути, була погано освітлена і тому він не помітив відбійника: не зменшуючи швидкості, водій влетів в огорожу. Від удару такої сили смерть настала миттєво, тіло сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на 200 метрів від нього.

Сегодня ночью трагически погиб мой друг, талантливый политолог, зам декана философского факультета, и просто человек с большим сердцем. Покойся с миром бро!

Geplaatst door Kirill Molchanov op Zaterdag 6 oktober 2018

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з Косенком їхала дівчина. Їй дивом вдалося вижити, зараз за її життя борються медики. На місці події працювала оперативно-слідча група та патрульна поліція.

З вересня 2014 року Дмитро Косенко працював на кафедрі політології у КНУ імені Т. Шевченка, викладав. Косенко - лауреат премії НАН України для молодих вчених за цикл робіт "Концепція політичної влади в теорії комунікативної дії Юргена Габермаса".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі підпила жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви.

Варто нагадати, що у понеділок, 24 сентября стало відомо про жахливу ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якого загинуло п'ятеро людей, ще одна людина постраждала. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на представників регіонального управління МВС.

Нагадаємо, до яблучної аварії під Києвом приєднався молоковоз.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві сталася масштабна ДТП: шокуючі подробиці про п'яного гонщика на Lanos.

Також Знай.uа писав, киянин протаранив копів і загорівся.