Сьогодні, 4 листопада стало відомо про смерть активістки, жертви замаху Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

У віці 33 років в лікарні через обрив тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк.

Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації.

Geplaatst door Хто замовив Катю Гандзюк? op Zondag 4 november 2018

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними джерел у неї обірвався тромб.

Друзі та близькі пишуть співчуття:

31 липня у Херсоні невідомий хлюпнув кислотою в обличчя співробітниці міськради Катерини Гандзюк. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Слідство підозрює в скоєнні нападу на Гандзюк п'ятьох колишніх учасників АТО. Це — В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчуком. Всі, крім Торбіна, зізналися у скоєному.

Раніше суд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт для Васяновича і Вишневського.

Зовсім недавно родичі херсонської чиновниці Катерини Гандзюк, на яку вчинили напад і облили кислотою, розповідали про стан постраждалої.

Вони повідомляли, що за півтора місяці після замаху на життя активістка і керівник справами Херсонського міськвиконкому перенесла 11 операцій з видалення омертвілих тканин і пересадки шкіри.

Нагадаємо, Херсоні напали на відому активістку Катерину Гандзюк, яка останнім часом виконувала обов'язки керуючого мерії міста.

Портал писав, що в ніч на 17 серпня у Львові побили активістів, які малювали трафаретні написи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція затримала підозрюваного в нападі на херсонську активістку.