У вересні 2016 житель Естонії (його ім'я не розкривається) купив автомобіль BMW 7-ї серії за 123 тисячі євро. Салон продав йому виставковий зразок, на якому вже проїхали 12 тисяч кілометрів. З цього моменту господаря автомобіля стали переслідувати неприємності.

На позначці в 18 тисяч кілометрів зламалася вентиляція водійського крісла. Після 20 тисяч - люк на даху автомобіля. Після 23-х - шланги з рідиною, що охолоджує двигун. Після 27 тисяч кілометрів власнику довелося замінити термостат і відремонтувати іонізатор і ароматизатор повітря Ambient Air.

Після 30-ти відмовив електропривод водійського сидіння (і знову забарахлив іонізатор повітря!). На 40 тисячах зламалася цифрова панель приладів.

Далі було тільки гірше:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

45 тисяч кілометрів - двигун;

50 тисяч кілометрів - рульове колесо;

52 тисячі кілометрів - в салоні стало щось тріщати;

52,7 тисячі кілометрів - все сенсори почали працювати нестабільно;

54 тисячі кілометрів - компресор пневматичної підвіски.

У розмові з естонським виданням Autogeenius власник BMW розповів, що витрати на автомобіль частково були покриті гарантією. Проте, за два роки йому доводилося більше 25 разів за свій рахунок викликати таксі після чергової поломки. Власник машини хотів її повернути, щоб отримати хоча б частину грошей, але йому запропонували тільки 67,5 тисяч євро - а він хотів хоча б 85 тисяч.

Тоді естонець вирішив відшкодувати шкоду іншим способом. Він склав список всіх проблем, що виникли з автомобілем за два роки, і завдав їх на кузов BMW, супроводивши написами "Ціна машини - 122 700 євро, і ось що ви отримуєте за ці гроші", а також "Під капотом має бути 450 кінських сил , але в реальності там тільки одна - і та ледь працює". Послання він адресував безпосередньо BMW.

Дивіться: у Кривому Розі дідусь та онук власноруч конструюють унікальну техніку

Нагадаємо, українці вигадали доступну альтернативу бензину. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, якими будуть ціни та тарифи у листопаді. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено топ-5 цікавих порад для мандрівників.