Журналістка-терористка Олена Блоха, яка прославилася своїми проросійськими і пропутінськими позиціями, що очолювала в 2014 року інформаційний підрозділ у російських найманців Донецька, зазнала нищівного фіаско своєї книги, присвяченої спогадами про те, як сиділа в СІЗО СБУ. Виявилося, її одіозне "патріотичне" творіння виявилося нікому не потрібно ні в РФ, ні в так званій ДНР. І тепер Блоха плачеться про це у соцмережах, зокрема – в Facebook.

"Хелп!!! Мова йде про видання моєї книги „90 днів у полоні“. Нагадаю історію. У 2014 році я три місяці перебувала в СБУ…" — так розпочала свій пост скандальна журналістка, яка, до речі, до всіх подій на Донбасі була редактором офіційного видання Донецької міськради – Муницуипальной газети.

Після окупації Донецька Олена Блоха керувала так званим департаментом з зв'язків з громадськістю ДНР. А в Муніципальній газеті постійно публікувала проросійську, сепаратистську і антиукраїнську інформації. У зокрема, виступи і панегірики російських окупантів Ігоря Стрєлкова-Гиркина і Олександра Бородая.

В серпні 2014-го Блоху спіймали при спробі втекти в окупований Крим. Тоді ж пропагандистка отримала запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Однак 1 листопада 2014 року в час обміну полоненими між українськими військовими та бойовиками Олену Блоху повернули в Донецьк вона знову пішла на службу до окупантів.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Спробувала зайти в видавництва РФ з протекцією. Мені коректно відповіли, що не впевнені, комерційний успіх книги, тому за мої гроші. Про який комерційний успіх може бути мова при патріотичному змісті книжки?" — обурюється Олена Блоха. І продовжує публікувати в Facebook заклики доносити бойовикам на тих, "хто не любить Путіна", докладно описуючи, як виявити людей, які чекають повернення в Донецьк України, Блоха визнає: "В Донецьку і зараз є ті, хто не розуміє нас. Вони не люблять „ДНР“. Вони не вважають себе росіянами. Вони не люблять Путіна і Росію. Вони за едЫну Україну і герой Бандера…"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Интер" починає качати мовну порядку, дух кремлівської пропаганди витає в ефірі, українці в люті.

Також Знай.uа писав, що під час засідання ПАРЄ, прямо в залі нещодавно прозвучала всім відома пісня про Путіна.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook позафракційний народний депутат України Борислав Береза.

Він запевнив, що народний хіт "Путін ла-ла-ла" - новий сюрприз для російської пропагандистки Ольги Скабеевой від делегатів нашої держави.