У парку розваг в індонезійській столиці Джакарті сталася моторошна аварія на колесі огляду.

Про це повідомляють ЗМІ.

На опублікованих кадрах можна помітити, що моторошна помилка сталась через технічну несправність кабіни атракціону. Відомо, що під час руху одна з кабін атракціону, де на той момент перебувала жінка з дитиною, перекинулась під час обертання догори ногами.

Відзначається, що на допомогу постраждалим відразу ж поспішили небайдужі очевидці, які успішно спустили пасажирів перевернутої кабіни донизу. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у п'ятницю, 15 червня, в американській Флориді, на території парку розваг вагон з'їхав зі спеціальної колії і повис на атракціоні. Всього в результаті події постраждали вісім людей.

У парку розваг Дейтона-Біч в американському штаті Флорида сталася аварія на одному з атракціонів. За даними місцевих ЗМІ, під час катання на американських гірках вагончик з людьми зійшов з колії, в результаті чого дві людини впали з висоти майже 10 метрів, отримавши травми.

Після цього екстрені служби евакуювали 10 пасажирів, що залишалися у вагончику, шестеро з яких також звернулися за медичною допомогою.

Крім того варто відзначити, що страшна трагедія сталася увечері 31 березня на ярмарку у французькому місті Невіль-сюр-Сон, що в регіоні Рона-Альпи. В результаті аварії на дитячому атракціоні одна людина загинула, ще четверо отримали поранення.

Правоохоронцями було встановлено, що карусель, яка складається з декількох гойдалок, які оберталися в повітрі, раптово звалилася з невідомих поки причин.

За однією з версій, загиблий чоловік не перебував на самому атракціоні - його смертельно поранило шматком гойдалки, яка відлетіла. За іншими даними, загиблий перебував на каруселі з двома дітьми, а в результаті аварії його викинуло з каруселі.

Місцева поліція веде розслідування всіх обставин трагедії і обіцяє, що всі винні в трагедії, що сталася будуть встановлені і покарані.

Нагадаємо, найбільший страх у парку розваг справдився.

Як повідомляв "Знай.ua", атракціон скалічив десять людей в Туреччині.

Також "Знай.ua" писав, що популярний атракціон вбиває дітей.

Топ найжахливіших випадків у парках розваг