Вступ до НАТО та ЄС: скільки українців "за"

Більшість українців вітають вступ країни до НАТО, проте є і ті, хто проти такої інтеграції. Про це свідчать дані опитування КМІС, Центр Разумкова та соціологічної групи "Рейтинг". В цілому вступ України в Північноатлантичний Альянс підтримують 40% респондентів, проти виступають 36% опитаних.

Європарламент
Європарламент

Пишаємося: український фільм отримав престижну премію від Європарламенту

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фільм "Жінка на війні" режисера Бенедикта Эрлингсонна отримав кінопремію LUX 2018. Картина - це результат спільного виробництва Ісландії, Франції та України. Фіналістами стали фільми "Інша сторона всього" режисера Міли Турайлич (Сербія, Франція, Катар), і "Стікс" Вольфганга Фішера (Німеччина, Австрія).

Депутати витратили мільйони на ремонт Верховної Ради, але їм все ще загрожує смертельна небезпека

У Верховній Раді вперше за 70 років провели ремонт купола будівлі у зв'язку з тим, що термін його експлуатації закінчився і він вже порядно зносився: скло треба було замінити, металеві конструкції вимагали чищення, так як на них вже утворилася корозія, а також облізла фарба, про це відомо з повідомлення прес-служби ВР.

Українські чемпіони світу з армспорту потрапили в страшну ДТП

26-річний армрестлер з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району на Рівненщині. Спортсмена доставили в лікарню. Інформацію підтвердив представник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук. Олег перебував за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся з вантажівкою.

Українцям піднімуть ціну за електроенергію: коли і на скільки

Стало відомо, що до початку дії нового ринку електричної енергії механізм цінового регулювання на електроенергію для українців змінюватися не буде. Про це заявили в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).