У мережі набирає популярність відеоролик з харківського тролейбуса. Таке навмисне не придумаєш. Особа, що іменує себе "російською жінкою", матюкає в три поверхи іноземних студентів і волає, що нібито це вони принесли в Україну СНІД. Першими відео, яке вже стало топовим на багатьох ресурсах, опублікувала група "Харків 1654" в Facebook.

"Так якби не ви, у нас в Україні СНІД-у не було б! Га***ни б***ь!", — таке звинувачення звучить на адресу студентів від прихильниці "російського світу".

Примітно, що іноземець відповідав неадекватною ватнице українською мовою і просив її про те ж. Побачивши, що сама терпить діалектичне фіаско, вона звернулася за підтримкою до інших пасажирів тролейбуса.

В Харькове студенты из Африки поставили на место неадекватную женщину

“Пані це Україна, а не Росія, вчи українську!” В Харькове студенты из Африки поставили на место ватную п.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zondag 18 november 2018

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це — Україна! Це не Росія! Ти мене чуєш? Говори по українські, не по руські. Я по руські не розумію! В Україні, говори по українські, не російська мова", — відповідає чорношкірий хлопець жінці, яка загрожує йому "повисмикувати косички" та ніяк не може зрозуміти навіщо студенти приїхали в Україну. Мабуть, від такого слова, як "освіта", ця особистість далека.

"Ти що москалі?! Це не Росія. Це Україна!", — відповідає іноземець жінці.

"Так! Я російська жінка! Так тільки росіяни вміють матюкатися", — аргументує пасажирка тролейбуса. Мабуть, похвалитися більше нічим.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що скандальна співачка Оля Полякова послала в одне місце слуг народу.

Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова різко відреагувала на відео про те, як народний депутат обматюкав журналіста. Після перегляду цього ролика поп-діва української естради записала відеозвернення до слуг народу. Ролик вийшов дуже емоційним і різким.

"Тільки що побачила відео, де народний депутат, обранець народу посилає на три літери журналіста. Чуєте, ви, слуги народу, а ви не здуріли там все, а? Ви взагалі за чиї гроші там сидить? Хлебаете з корита? Ви взагалі розумієте, навіщо ви там знаходитесь? Або ви думаєте, що ви туди прийшли, щоб красти гроші з бюджету, бути недоторканними? Так от, зберіться всі у величезну зграю, якою ви і є, і йдіть в ж*пу!" – каже відео Полякова.

Також ми повідомляли, що попугай-полиглот, застряглий на даху, обматюкав своїх рятівників на трьох мовах. Такого чесноти "нещасної пташки" точно не очікували.

Також ми писали, що скандального українського журналіста в Чехії побили "свої ж".