Починаємо замерзати. Діставайте з шафи всі теплі речі, адже синоптики засмутили "крижаним" прогнозом. Автомобілістам бажано залишити своїх "залізних коней" в гаражах і пересісти на громадський транспорт, оскільки на дорогах буде ожеледиця. Погода очікується примхлива і мінлива в різних регіонах. Так, вона буде варіювати по всій території України від 8° морозу вночі до 8° тепла в денну пору. Дані про те, яка погода чекає на українців, публікує Український Гідрометцентр.

"Мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/сек. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла; на Закарпатті вдень 3-8°", - йдеться в повідомленні відомства.

У неділю, 25 листопада, в західних і північних областях, а 26 листопада на всій території України пройде невеликий мокрий сніг та дощ (вдень на півдні та на Закарпатті переважно дощ). Температура вночі та вдень становитиме від 4° морозу до 2° тепла (вдень на Закарпатті та півдні країни 6-12° тепла), вночі 25 листопада в центральних і східних областях стовпчики термометрів опустяться до 4-10° морозу.

У Києві та Київській області 22 листопада буде мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Вітер північний, 3-8 м/с, на дорогах регіону місцями ожеледиця.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Температура в столиці становитиме вдень 1-3° нижче нуля. По області вдень термометри покажуть від 3° морозу до 2° тепла.

За даними синоптиків, 23-24 листопада у столиці та області буде хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Вночі буде 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 25-26 листопада у Києві та області прогнозують невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі та вдень становитиме від 4° морозу до 2° тепла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці промерзнуть до кісток. У четвер, 22 листопада, на всій території України буде холодно, але без опадів. Така інформація зазначається в прогнозі погоди "Уніан".

Так, на сході України без опадів, температура вночі до -8°, вдень до -1°.

Жителям південних регіонів синоптики обіцяють мінливу хмарність. Температура вночі -6°, вдень до +4°.

При цьому на заході країни буде суха погода. Температура вночі до -0°, вдень до 0°.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до -7°, вдень до -1°. У центрі мінлива хмарність, температура вночі до -9°, вдень до -1°.

Нагадаємо, що в цьому році зима в Україні буде незвичайною, за прогнозами синоптиків, в грудні та на початку січня на більшості територій середньомісячна температура - виключно з позначкою "+".

Також портал Знай.uа писав, що посковзнутися можна навіть на чистих і посипаних тротуарах, що вже говорити про те, коли вулиці перетворюються на справжній каток. При цьому відшкодувати моральні та матеріальні збитки у разі отримання травм більш ніж можливо.