У Харківській області в Первомайській колонії засудженому дозволили одружитися на своїй дівчині, яка перебуває на волі. Як розповіли у в'язниці, молодята Олександр та Анастасія були знайомі задовго до того, як Саша потрапив в місця не настільки віддалені. Довгі роки Сашу і Настю пов'язувала ніжна дружба, а тепер вони вирішили, що один без одного ніяк.

Адміністрація колонії не залишилася осторонь. Молодим зробили весільний подарунок – позачергове тривале побачення.

За словами начальника Первомайської колонії Костянтина Козича, це вже друге одруження серед засуджених. Костянтин зазначив, що укладення шлюбів у в'язницях сприяє тому, щоб ув'язнені добре адаптувалися в суспільстві після звільнення та підвищує рівень їх відповідальності.

Раніше "Знай.uа" писав про незвичайних звичаї: помічник чеченського прокурора показав Москві, як гуляти на весіллі. Гучне весілля зі стріляниною на Каширському шосе (Москва) стало скандальною подією останнього часу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"В той же день, за підозрою в скоєнні зазначеного злочину були затримані водії автомобілів Porsche Panamera і Bentley Continental, які йшли в колоні. Один із затриманих виявився співробітником районної прокуратури одного з регіонів", - повідомили місцеві правоохоронці.

до Речі, весілля дядька Магомеда Гучигова - полковника поліції Нажуда Гучигова в 2015 році також стала причиною скандалу. Нареченій Луїзі було всього 17 років, а полковник уже був одружений.

Нагадаємо, раніше російська поп-співачка Наташа Корольова разом з чоловіком Сергієм Глушко, більш відомим як стриптизер Тарзан, відзначили 13-ту річницю весілля.

Також ми писали, що для 71-річної жінки похорон сина закінчилися її власним весіллям. На сумній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Мешканка штату Теннесі, США, на ймення Альмеда Еррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. Ця подія стала справжнім ударом для неї, вона практично впала в депресію. На щастя, незабаром сталося те, що допомогло їй знову знайти віру в щасливе майбутнє.

Жінка, страждаючи від болю і туги, вирушила на похорон сина. На церемонії вона зустріла милого 17-річного хлопця на ймення Гері Хардвік, який справив на неї враження. Він зворушливо і з розумінням висловив співчуття і пішов, однак історія отримала продовження…