«Invest Summit 2018», де 1715 учасників отримали нові знання та практичні рекомендації, необхідні для стабільного розвитку власного бізнесу.

«Invest Summit 2018» – це міжнародний майданчик, який об’єднав інвестиції, бізнес та стартапи під одним дахом. Тут зібрались інвестори, фонди, компанії, які працюють у сферах фінансів, IT, сучасних технологій та маркетингу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Особливість «Invest Summit 2018» – наявність двох сцен. На першій спікери ділилися знаннями та досвідом у вигляді доповідей, а друга надала можливість обговорити проблематику та поділитися набутим досвідом у рамках панельних дискусій.

Як зауважив організатор саміту Михайло Лукань: “Ми хотіли зробити не черговий захід, ми хотіли створити унікальну платформу обміну досвідом, пошуку партнерів, створення та реалізації нових проектів. Ми віримо, що в Україні є великий потенціал, і такі майданчики – якісний ривок для розвитку українського бізнесу та розширення нашого ринку. Обираючи спікерів та теми, ми шукаємо інноваційні підходи, цікаві кейси та корисні практики, особливо ті, які є новими для нашої країни та допоможуть відкрити нові горизонти та підходи до бізнесових рішень.”

Серед спікерів можна було почути Генрі Лу, Вікторію Тігіпко, Стіва Вонга, Новеля Тягади, Джеремі Бергера і багатьох інших.

Крім цього, для відвідувачів інвестиційного саміту були організовані ще кілька зон активностей, а саме:

Invest Summit Expo - майданчик, яка об'єднала понад 50 організацій, які надають послуги і технології для інвестування і фінансів.

Speed Mentoring - не тільки одна з форм встановлення нових контактів, а також можливість знайти кваліфікованого консультанта в цікавій сфері.

StartUp - Battle - в рамках баттла найкращі проекти були представлені потенційним інвесторам, які розглянуть можливість просування цих стартапів і реалізації їх у найближчому майбутньому. Переможець був нагороджений на основній сцені.

Networking - майданчик для нових знайомств, обміну контактами, обговорення та взаємообміну інформацією та досвідом.

Організатори заходу - компанія «Events Machine», яка започаткувала та проводила форум «Blockchain Day» 2017 та 2018 років, у профайлі «Events Machine» проведення масштабних бізнес форумів, конференцій в Україні, а також участь в міжнародних проектах UEFA Champions League Kiev 2018, Eurovision Song Contest 2017, UEFA EURO 2012 та багато інших.

Більше інформації про організатора: https://machine.events