На харківському ринку "Барабашово" твориться щось неймовірне - група людей у ​​військовій формі, озброєні автоматами, оточила один з магазинів, який торгує хутряними виробами.

Про це повідомляють очевидці, які зняли незрозумілий "двіжняк" на відео.

На відеороликах, знятих відвідувачами ринку, видно ланцюг озброєних людей, які вишикувалися біля однієї з торгових точок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У той же час в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили, що на ринок прибули їхні співробітники для перевірки можливих точок реалізації контрабандних товарів.

"Була отримана інформація, про те, що на ринку реалізують контрабандну продукцію. На даний момент проводяться оперативні дії. Інформація перевіряється", - йдеться в повідомленні.

Тим часом, в прес-службі торгового центру "Барабашово" повідомили, що перед початком обшуків їм пред'явили постанову суду, а тому адміністрація ринку не протидіє діям силовиків.