Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) бореться за звання кращого зарубіжного спортсмена року за версією ВВС.

Його конкурентами стали: гімнастка Сімоне Байлс, гольфіст Франческо Молінаро і сноубордистка Естер Ледецкі.

З часів заснування нагороди, вперше респонденти за кордоном Сполученого королівства мають право вибрати кращого спортсмен.

Олександр Усик

Голосування завершиться вже 15 грудня, а на наступний день в Бірмінгемі відбудеться церемонія нагородження.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Проголосувати за українця Олександра Усика ви зможете за цим посилання.

Олександр Усик

Відзначимо, в фіналі турніру WBSS Олександр Усик здобув перемогу над російським боксером Муратом Гасієвим і став абсолютним чемпіоном, здобувши титули чемпіона світу за версіями IBF і WBAsuper, об'єднавши їх з виграними раніше чемпіонськими поясами за версіями WBOsuper і WBC. Крім цього він став володарем Кубка Мохаммеда Алі кращому крузейдеру світу та титулу чемпіона за версією авторитетного боксерського видання The Ring.

Олександр Усик

Нагадаємо, абсолютный чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) привітав нового чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександра Гвоздика (16-0, 13 КО) з завоюванням титулу, і поділився враженнями від поєдинку.

"Дуже переживальна перша половина поєдинку. Олександр трохи не міг знайти кривого незрозумілого лівшу. Після другої половини видно було, що тренер щось йому сказав, що він вже не відходив, а атакував на контратаках. Ну і кінцівку ми побачили, Слава богу. Але переживав, звичайно. Так офігенно, що Цвях став чемпіоном світу. Черговий наш друг став чемпіоном світу!", - сказав Усик.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Усик зробив відверту заяву після перемоги над Белью.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Усик розповів, коли завершить кар'єру.