Правоохоронні органи в Одесі затримали і побили після футбольного матчу "Чорноморець"-"Ворскла" ульрас після того, як вони вивісили банер "Кремль, покайся!", а також назви українських кораблів, які були захоплені Росією – "Бердянськ", "Нікополь", "Яни Капу", а також підсвітили їх фаєрами і димом.

Про це у Facebook повідомив волонтер і блогер Роман Синіцин.

"Відразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом. Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали обличчям в асфальт, добивали лежачих ногами і кийками, особливо тих, хто намагався питати "за що", - пише волонтер.

Всього було затримано більш як 20 осіб. На даний момент встановлюють точну кількість затриманих і їдуть адвокати. Їм інкримінують "дрібне хуліганство".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дивіться яка справа. Пару годин тому в Одесі завершився черговий матч УПЛ Чорноморець - Ворскла. Ультрас Чорноморця у...

Geplaatst door Roman Sinicyn op Zaterdag 8 december 2018

"Ви скажете, за дими і фаєра? Ультрас в Одесі палять мало не на кожному матчі, іноді навіть на поле прилітає. Ніколи нічого подібного не було. Вже років п'ять як точно. Ніяких бійок на секторі з стюартами або поліцією сьогодні теж не було", - підкреслив він.

Синіцин зазначив, що в приватних бесідах правоохоронці розповіли, що затримували людей "за банер, надійшла команда робити жорстко".

Тут мусорське трухановське недоразумєніє, радник головіна - одеської майонезної баночки, нєкто форостяк прилізло в...

Geplaatst door Roman Sinicyn op Zaterdag 8 december 2018

Однак у коментарях до першого посту Синіцина радник начальника ГУ Нацполиции в Одеській області Руслан Форостяк написав, що "зірвали матч, їх приймали не за те, що вони патріоти, а саме за хуліганство".

Нагадаємо, шалені фанати атакували автобус з футболістами, є постраждалі. Атакам з боку агресивних фанатів піддалася команда Бока Хуніорс.

Як повідомляв Знай. ua, фани Інтера ледь не розгромили стадіон Ювентуса, стюарду влаштували самосуд. Вболівальники міланського Інтера відзначилися під час вояжу до Турина.

Знай. ua писав, що скаженого росіянину строк впаяли за замах на футболістів. Оголошено вирок у справі про вибух біля автобуса Боруссії перед матчем Ліги чемпіонів.