Шанувальники Майлі Сайрус недовгий час захоплювалися позитивними змінами у способі життя і зовнішності співачки, оскільки вона знову повернулася до старих звичок. У своєму недавньому інтерв'ю журналу The Sun 26-річна знаменитість зізналася в тому, що знову покурює марихуану. Але не ця новина шокувала її шанувальників в шок. Вся справа в тому, що причиною повторного повернення до шкідливої звички є мати співачки – Тіш Сайрус.

Співачка розповідає, що час від часу курить марихуану з матір'ю, яка раніше її на це і підсадила. Під час роботи Майлі намагається не палити, оскільки це негативним чином позначається на продуктивності.

Немає нічого дивного у подібній поведінці співачки, за якою міцно закріпився образ хуліганки. Їй нічого не варто роздягнутися перед камерами, хоча в останній час спостерігається тенденція до більшої стриманості і скромності. Все ж іноді в мережу потрапляють фото Майлі, якою вона була декілька років тому, знімаючись оголеною для журналів. Особливу увагу приділяють співачці хакери, які не полінилися зламати її мобільний телефон, на якому зберігалися гарячі фото знаменитості. Згодом вони були опубліковані в мережі.

Деякий час тому співачка відвідала столицю України і в ході свого візиту спробувала національні страви і, звісно, попила горілки. Клопоти, викликані зйомками нового кліпу, не завадили Майлі відвідати кілька київських ресторанів і як слід відпочити. Багатьом фанатам пощастило побачити співачку на вулицях міста, сфотографувати її і зняти відео, яке надалі вилучили з мережі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Майлі Сайрус у своєму акаунті Instagram виклала фото в образі з 90-х з посланням захищати дітей, а не зброю.

Як повідомляв портал "Знаu.иа": співачка, відома своїми яскравими витівками, з'явилася на публіці в водолазці, під яку забула одягнути ліфчик.

Також Знай.uа" писав, що Майлі Сайрус на високій швидкості тікала від столичних копів по Дарницькому мосту Києва.

https://www.youtube.com/watch?v=FRJizNa6peY