Верховна Рада України законодавчо визначила поняття "спирт етиловий денатурований" та "спирт етиловий не денатурований", а також популярний напій "віскі".

Так, згідно законопроекту № 9260

Верховна Рада на законодавчому рівні визначила поняття "віскі" – закон із змінами в Податковий кодекс опублікований на сайті українського парламенту і в газеті "Голос України".

Згідно законц, віскі - це алкогольний напій міцністю від 35% до 45% об'ємних одиниць з характерним ароматом, виготовлений за коньячною технологією з витриманого в обвуглених усередині дубових бочках (ємностях з обвуглених дубовою клепкою) зернового дистиляту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В Україні перед новим роком різко підскочили ціни на алкоголь

З осені в українськихмагазинах став дорожчим алкоголь. Виробники підняли вартість популярних спиртних напоїв від 5 до 20%, або від 52 до 320 грн.

Найбільше здорожчання торкнеться так званих елітних напоїв - ром, джин, коньяк та віскі.

Трохи менше, але також підніметься в ціні вино та горілка.

Нагадаємо, спеціалісти нагадали, які продукти категорично не можна класти до мікрохвильової печі. Це не лише знищить усі цінні елементи в продуктах, але й може зіпсувати техніку.

Як повідомляв портал Знай.ua, історики показали, що любили їсти українці та що потім знищила радянська влада.

Також Знай.ua писав про те, що в італійському місті вулиці перетворились на алкорічки. Через аварію на виноробному заводі просто на вулицю витекло понад 30 тисяч літрів ігристого вина просекко.

Дивіться: Як зміняться ціни на популярні продукти до кінця цього року