У вівторок, 26 вересня, в італійському місті Конельяно (регіон Венето), унаслідок аварії на виноробчому підприємстві, на асфальт витекло 30 тисяч літрів ігристого вина просекко. Така інформація з'явилася від місцевого видання Quotidiano.

Інцидент стався на підприємстві в Фонтанеллі, близько міста Тревізо, де роблять вино просекко високої якості. Силоси, в яких зберігалося вино, виявилися переповненими і напій почав литися на асфальт.

У цілому "померло" приблизно 30 тисяч літрів вина.

Відеозапис "винного повеню", який був знятий одним із співробітників підприємства, що став очевидцем того, що сталося, миттю розлетівся по соцмережам.

Зазначається, що причина аварії досі невідома.

Раніше з'ясувалося, що вино - відмінний засіб для схуднення. Так, в мережі з'явилася винна дієта, яку винайшли дослідники-дієтологи з Великобританії. Дієта складається з декількох продуктів, а також зі звичайного столового вина як основної складової.

Наголошується, що даний вид дієти був опублікований ще в 1962 році в одному з журналів. Так, дієта підійде тим, хто веде не надто активний спосіб життя, не має багато справ і роботи. Зазначається, що загальна енергетична цінність дієти становить 1200 калорій, а також покриває всю необхідну норму вітамінів і поживних речовин для організму.

Проте вчені все ж наполягають, що звичайне правильне харчування, підібране за якістю, кількістю і регулярністю, підійде набагато більше будь-яких дієт.

Нагадаємо, раніше через вино були побиті молоді люди на Андріївському узвозі в Києві. Як відзначають постраждалі, до них пристали 5-6 чоловік в балаклаві і з пістолетами, зазначивши, що їм не подобається зовнішній вигляд хлопців, те, що вони не п'ють пиво, а також, що вони нібито цілувалися.

Постраждалі розповіли, що вони не могли втекти, так як на них було направлено зброю, а після того, що сталося написали зверненя в правоохоронні органи. Фотографії знівечених облич жертв нападу вразили соцмережі.

Також раніше Знай.UA писав про те, як церква у Середньовіччі привчила людей до вина.

Окрім цього, Знай.UA розповідав про скандал з вином у Франції.