Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові в першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які окупували Лавру.

За словами Олега Дуба, якщо чемпіон світу з боксу Олександр Усик захищатиме ченців Києво-Печерської Лаври від нападів радикалів, то йому можуть проломити голову. Про це він написав на своїй сторінці Facebook у четвер, 13 грудня.

За його словами, якщо буде сутичка, то вона проходитиме без будь-яких правил.

"Усик заявив, що буде Лавру захищати від нас ?! Він думає, що там все буде за правилами, суддя, перерви між раундами, відлік нокауту? Кличко на Грушевського вже намагався когось захищати і побілів від вогнегасника. А тут можна і з проломленою головою чемпіону залишитися. Ну куди тобі з народом змагатися, телепню ?! Там же рушник ніхто на ринг не викинуть для порятунку", - заявив Дуб.

Нагадаємо, 12 грудня абсолютний чемпіон в першій важкій вазі, український боксер Олександр Усик шокував своєю заявою про Лавру, в черговий раз висловившись на підтримку УПЦ МП.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, в коментарі одному з українських телеканалів під час прямого ефіру, відповідаючи на запитання ведучого, що він буде робити, якщо радикально налаштовані люди "підуть захоплювати Лавру", Усик відповів: "Я стану на бік ченців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик прокоментував те, що його називають сепаратистом, заявивши, що йому "пофіг"

Також Знай.ua писав, Усика назвали найкращим боксером 2018 року.