Український абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик визнаний кращим боксером 2018 року по версії Sports Illustrated.

Як зазначає авторитетне видання, в 2018 році важковаговик виграв Всесвітню суперсерію, перемігши Майриса Бріедиса і Мурата Гассієва, завдяки чому став абсолютним чемпіоном світу.

Крім того, в листопаді боксер зумів здолати на батьківщині Тоні Белью в Англії, завдяки чому зумів захистити всі чотири чемпіонські титули, а також пояс від журналу The Ring.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Sports Illustrated також назвав українського чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

Раніше Усик увійшов в четвірку претендентів на отримання нагороди найкращому закордонному спортсмену 2018 року за версією британської BBC.

Після цього український важкоатлет піднявся на третє місце в рейтингу найкращих боксерів світу за версією авторитетного порталу BoxRec, випередивши свого співвітчизника Василя Ломаченка.

Раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик(16-0, 12 КО) може провести наступний бій проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

В ЗМІ з'явилася інформація, що бій Усик - Джошуа запланований на 13 квітня.
В інтерв'ю FightHype, Усик заявив, що нічого не знає про цю дату.
"Я не знаю. Це якийсь фейк", - сказав Олександр.
Крім того, Усик не вважає проблемою те, що Джошуа набагато більший за нього.
"Нічого страшного", - коротко прокоментував Усик.
Також повідомлялося, що Олександр Усик зіграв у Нью-Йорку в шахи проти володаря поясу WBO у напівсередній вазі американця Теренса Кроуфорда. Відео гри з'явилося на сторінці українського боксера в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.uа Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллю.

Також раніше Знай.uа повідомляв, що Усик перед боєм Ломаченко почав з'ясовувати стосунки зі зірковим боксером.