Чемпіон світу з боксу Олександр Усик дав розгорнуті коментарі з приводу агресивних висловлювань на свою адресу після того, як стало відомо, що він готовий стати на захист ченців у разі спроби захоплення Києво-Печерської лаври, боксер готовий стати на захист ченців.


Як передає Центр інформації Української Православної Церкви, про це він заявив на VI Церемонії нагородження “Діти - майбутнє нації”, яка відбулася 14 грудня в Національному оперному театрі.

Олександр Усик
Олександр Усик

“Ви знаєте, що у мене дуже багато однодумців. Дивіться, якщо хтось говорить, що хоче зробити боляче комусь, ви не будете захищати слабкого? Так, це здоровий чоловік повинен робити. Це нормально. Якщо ви йдете по вулиці, і побачите, що хтось когось б'є, ви повинні встати на захист, тому що це байдужість, якщо ви не зробите цього”, - зазначає боксер.

Також Усик прокоментував свою позицію з приводу ставлення до Української Православної Церкви.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

“Чому, якісь радикально налаштовані люди, повинні йти кудись і щось забирати? Де взагалі поліція буде в цей час? Де взагалі закон? На чиїй стороні він буде? Природно, я стану на бік свого будинку, своєї віри”, - підкреслює Усик.

На VI Церемонії нагородження “Діти - майбутнє нації” абсолютний чемпіон світу з професійного боксу Олександр Усик отримав з рук Предстоятеля УПЦ орден преподобного Іллі Муромця I ступеня. Спортсмен сказав, що треба працювати як слід, щоб реалізувати свій потенціал.

“Нам даються знаки від Всевишнього, і коли ми починаємо їх бачити - тоді все добре в нашому житті. Талант - це таке гучне слово ... Один відсоток таланту, дев'яносто дев'ять відсотків копіткої праці в залі або в іншому місці – якою діяльністю ви займаєтеся. Працювати і працювати ... і молитися. І тоді все вийде”, - підкреслює чемпіон.

Отримуючи з рук Блаженнішого нагороду, Олександр Усик сказав: “Друзі, давайте один одного любити, прощати і поважати, і тоді у нас буде все добре. Слава Богу за все!”.

Нагадаємо, Усик розповів, що мріє зайнятися після боксу

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Олександр Усик відкинув запрошення Сильвестра Сталлоне: що запропонував чемпіону зірка Голлівуду

Також "Знай.uа" писав про те, що Українці відповіли Усику: скандал набирає обертів, боксеру не пробачать захист РПЦ