Один з опозиційних депутатів, а також кандидат у президенти, якого вигнали з "опблока", Юрій Бойко, зробив шокуючу заяву. Йому не сподобалося, що Українська православна церква об'єдналася. Потім депутата, що називається, "понесло", передає Telegram-канал "Жадібний Петя"

"Ми українці, НА КОЛІНАХ ПОВЗАЛИ по 100 разів кожен рік з Києва до Москви, з благаннями "захисти, захисти, захисти… Росіяни більш ніж 340 років нас захищали".

Потім депутат обнадіяв:

"В будь-якому випадку - боротися за щастя цієї землі - зберігати її, берегти.. більше нічого".

Нагадаємо, "В наших душах рука Москви": 10 фактів про чолі Єдиної української церкви митрополита Епіфанії

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Предстоятель Української православної церкви митрополит Епіфаній – особистість дуже цікава. Що відомо про нього крім того, що він є висуванцем УПЦ Київського Патріархату і незабаром (а саме 6 січня) отримає з рук патріарха Варфоломія довгоочікуваний Томос? Представляємо 10 фактів про новообраному главі нашої автокефальної церкви, яких ви точно не знали.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Помста за Томосу": архієпископ кримський попередив українців про небезпеку

Після отримання Україною томосу підконтрольна Росії влада Криму може почати мстити поместной церкви, яка буде в Криму.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що архієпископ Сімферопольський і Кримський Української православної церкви Київського патріархату Климент (Кущ) зазначив, що російська влада реально може почати переслідування священиків КП відразу ж після отримання Томосу від Вселенського патріарха.

Також "Знай.uа" писав про те, що "Патріот від Бога": українці розповіли, без кого не було б Томосу

Патріарх Філарет назавжди залишиться в історії творцем відродженої Української Церкви і великим українцем. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Андрій Іллєнко.

Він зазначив, що "саме в цей момент треба сказати про людину, який провів ідею української помісної Церкви буквально на собі".