Відомий танцюрист балету з Херсона Сергій Полунін вразив новим висловлюванням про російського президента.

"Спасибі Володимиру Путіну за те, що він не дав одному світовому порядку захопити владу над світом. Ця людина дає всім нам захист", — написав артист в Instagram.

Полунін побажав главі Кремля успіхів у боротьбі, до якої, очевидно, має намір приєднатися.

"Сил вам, об'єднуйтеся і вставайте проти злих організацій. Разом ми переможемо і цей світ добрішим і безпек", — підсумував танцюрист.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У коментарях користувачі скептично поставилися до чергового вихваляння Полуніним російського лідера.

"Сергей дарма ви шапочку з фольги зняли. Бач, як плющить…", "Як такого вибл*дка земля носить?", "Як добре, що сміття сам себе вивіз з України", "Сергій, а давайте кожен перший пост про Путіна, а то ми недостатньо офігіли", "Блін, ну що ви всі так накинулися? Пожартував чоловік, гумор такий", — написали користувачі.

Раніше Полунін зробив тату з Путіним на всі груди. Цей крок він пояснив так.

"Я зробив татуювання як енергетичний захист – дуже багато атаки на одну людину. В той момент у мене було багато сил і енергії, і я вирішив перекинути на себе частину цієї негативної енергетики", — зазначив він.

Перед цим Полунін отримав російський паспорт. Балетний танцівник підкреслив, що нібито "скоро Росія і Україна будуть разом назавжди".

Нагадаємо, закоханий у Путіна український балерун пояснив своє тату з портретом агресора.

Також Знай.ua писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.