У серпні цього року український артист балету Сергій Полунін виступав перед Путіним в окупованому Севастополі на музичному фестивалі "Опера". Не пройшло і пів року, як український балерун знову затанцював перед своїм кумиром.

Сергій Полунін написав "проникливий" пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, в якому він підтримав президента країни-агресора Володимира Путіна.

20 листопада на сторінці Полуніна з’явився допис, присвячений його дню народження. У дописі йдеться, що всі привітання артист переадресовує президенту Росії Володимиру Путіну, "оскільки в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо".

"Ніхто не заслуговує на те, щоб до нього ставилися погано і несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло, і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією та любов’ю…", — йдеться у дописі на сторінці Полуніна в Instagram.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В мережі відразу ж вибухнув страшний скандал. Користувачі дуже емоційно відреагували на таку заяву танцюриста. Багато користувачів різко відповіли Сергію Полуніну на його пост та почались відписуватись від його сторінки.

Такий же допис з'явився на сторінці Полуніна в Facebook. Журналісти "Громадського" скористались даними його профілю у Facebook та звернулись до Полуніна за коментарем щодо цього поста.

На питання кореспондентів про те, чи писав він про Путіна в Instagram, танцюрист відповів: "Я нічого про це не знаю".

Крім того, балерун не зміг однозначно відповісти, чи він особисто веде свою офіційну сторінку в соцмережі чи користується послугами райтерів.

"Чого ви до мене причепилися? Я не знаю, про що ви говорите. Відчепіться від мене. До побачення!", - заявив Полунін журналістам і поклав трубку.

Щоправда через кілька годин після того, як на "Громадському" з'явилась публікація про те, що танцівник відхрестився від допису про Путіна в Instagram, Сергій Полунін перетелефонував журналістам і повідомив, що він є тезкою всесвітньо відомого артиста. Виявилося, що чоловік, з яким спілкувалося "Громадське" і який справді має ім'я Сергій Полунін, працював у Донецькому театрі опери і балету.

Справжній же всесвітньо відомий танцівник наразі нічого не прокоментував свій пост про Путіна.

Нагадаємо, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Полунін прикрасив собою всесвітньо відомий глянець.

Також Знай.ua писав, Сергій Полунін розповів про захоплюючу фотосесії з американською актрисою Памелою Андерсон.