Зірка балету Сергій Полунін знявся для листопадового номера британського глянцю Esquire.

Цю інформацію повідомляє Gazeta.ua.

Філ Данлоп став автором зйомки. Для фотосесії Полунін одягнув речі Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Boss, Tom Ford і Armani. Всесвітньо відомий стиліст Кетрін Хейворд підібрала для танцюриста оксамитові жакети, класичні брюки і повсякденні футболки.

На деяких знімках Сергій демонструє віртуозні балетні па, а в інтерв'ю розповідає про кар'єру, балет, акторство та свої татуювання.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Я не зустрічався з іншою галуззю, у якій працюєш 14 годин на день, шість днів на тиждень, - розповів Полунін. - Ви робите 120 показів, і Бог знає скільки репетицій, а потім через 10 років: "Дякую, ви нам більше не потрібні. Далі". Тоді ніхто не знає, хто ви, і у вас немає грошей". Сергій Полунін

Народився Сергій Полунін у місті Херсон. У 13 років без батьків поїхав навчатися до Лондона за грантовою програмою. Через 4 роки вступив до трупи лондонського Королівського балету. Незабаром був обраний наймолодшим прем'єром в історії. Згодом танцівник поїхав працювати до Росії.

У 2017 році він потрапив до списку кращих чоловіків за версією британського журналу GQ. Після цього розпочалася його акторська кар'єра.

Нагадаємо, що всесвітньо відома зірка українського балету Сергій Полунін розповів про захоплюючу фотосесії з американською актрисою Памелою Андерсон. Полуніну дуже сподобалося зніматися з секс-символом. На його думку, Андерсон є дуже доброю людиною.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що українець став обличчям всесвітньо відомого італійського бренду "Pal Zileri". "Pal Zileri" - всесвітньо відомий бренд чоловічого одягу вибрав особою нового осінньо-зимового сезону українського танцюриста Сергія Полуніна.